Proiect lectie 2

Trimis la data: 2009-11-06 Materia: Psihologie Nivel: Facultate Pagini: 3 Nota: / 10 Downloads: 29
Autor: Lisa Brad Dimensiune: 14kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui laborator: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Sa identifice erorile logice in argumentare care intervin in comunicare mass-media.O2 - Sa utilizeze instrumentele specifice logicii pentru construirea de argumente si contraargumente.O3 - Sa analizeze critic mesajele prezente in mass - media.O4 - Sa ia parte la lucrul in echipa pentru rezolvarea unor probleme care implica operatii si forme logice
O5 - Sa analizeze din punct de vedere sociologic eficienta utilizarii unei argumentari bine fondate, in construirea mesajelor mass-mediei si sa-si sustina propriile idei cu argumente.

Pentru buna desfasurare a lectiei, s-au abordat teme despre importanta logicii in discursul de zi cu zi(la scoala, in familie, cu prietenii).Profesorul a pregatit materiale scrise si video referitoare la tipurile de logica si la efienta ei in comunicare si in mesajele mass-mediei. Actualizarea cunostintelor insusite anterior in interiorul si in afara cadrului scolar.

Sunt vizate cunostintele in legatura cu : ce este logica,mass-media, ce inteleg ei prin conceptele acestea, rolul lor in viata de zi cu zi.Elevii participa la discutie si raspund solicitarii .Se definesc elementele unei argumentari logice.Se infatiseaza principalele caracteristici ale unei mesaj din mass-media (mesaj, public tinta, mesaj ascuns.

Elevii isi exprima deschis impresiile declansate de intentiile de manipulare ascunse in mesaje. Elevii recunosc impactul pe care il are influenta mesajelor asupra actiunilor si comportamentelor celor vizati. Elevii realizeaza un clasament al mesajelor compuse de grupurile formate si pornind de la cel aflat pe prima pozitie sa realizeze un proiect siccint necesar realizarii reclamei repsective.

Stiri
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.