Sistemul de alimentare a motorului cu motorina

Trimis la data: 2010-04-29 Materia: Inginerie Nivel: Facultate Pagini: 13 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: Lavinia Bradulescu Dimensiune: 310kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui laborator: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Scopul lucrarii: De studiat constructia generala ,principiul de functionare,deosebirile constructive si reglarile principale a pompei de injective de presiune innalta. Timp de efectuare - 4 ore.Utilaj: Placate de studii,motoare pentru studii,standuri ,agregate si conducte a sistemului de alimentare cu motorina cu aprindere prin comprimare ,carti si agregate a sistemului de alimentare cu motorina.
Referate similare: Nu exista laboratoare similare

Lucrarea de laborator presupune studierea cconstructiei generale ,principiul de lucru ,destinatia generala a partilor componente a sistemului de alimentare a motorului diesel si metode de eliminare a aerului din magistrala de presiune innalta 1.Constructia generala a sistemului de alimentare cu motorina a motorului diesel
Componenta mecanismelor si conductelor a sistemului de alimentare diesel, sarcinile functionale si prinipiul de actiune a elementelor sistemului de alimentare cu motorina.

INSTALATII DE ALIMENTARE ALE MOTOARELOR DIESEL
Instalatia de alimentare trebuie sa asigure: dozarea cantitatii de combustibil pe ciclu in functie de sarcina motorului; crearea unei presiuni ridicate la injector, necesara pulverizarii combustibilului in raport cu camera de ardere; pulverizarea combustibilului si distributia acestuia in camera de ardere, potrivit cerintelor de formare ale amestecului; declansarea injectiei combustibilului la un moment determinat pe ciclu, precum si injectarea combustibilului, ce trebuie sa se realizeze dupa un criteriu stabilit in mod uniform la toti cilindri.

in functie de tipul pompei de injectie, se utilizeaza doua scheme ale instalatiei de alimentare, cu mai multe variante impuse de posibilitatile componentelor acestora: cu pompa de injectie in linie sau in V si cu pompa de injectie cu distribuitor rotativ.
Instalatia de alimentare Diesel este formata din urmatoarele elemente comune pentru ambele scheme, fixate independent pe motor si unite prin conducte:

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4
  • pag. 5
  • pag. 6
  • pag. 7
  • pag. 8
  • pag. 9
  • pag. 10

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.