Statistica

Trimis la data: 2013-04-21
Materia: Economie
Nivel: Facultate
Pagini: 3
Nota: 9.56 / 10
Downloads: 0
Autor: Luciana Burdescu
Dimensiune: 23kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui laborator:
In acest laborator vom studia modul in care functia de distributie empirica aproximeaza functia de distributie a unie variabile aleatoare, si vom observa proprietatile acesteia.Vom considera variabila aleatoare ce reprezinta numarul de steme obtinut la aruncarea unui ban.

Laboratoare similare:

1. Folosind programul Excel, sa se simuleze experimentul aruncarii unui ban de n=50, 100, 500 ori. Sa se repete aceasta simulare de trei ori si sa se completeze tabelul urmator.

Sa se reprezinte pe acelasi grafic functiile de distributie empirice obtinute pentru n=50, 100, 500 (separat pentru prima, a doua, respective a treia repetare), precum si functia de distributie a variabilei aleatoare . Ce se observa?
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.