Ai ales sa descarci laboratorul:

Contabilitatea veniturilor publice

Acest referat costa 200 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
In general veniturile reprezinta la nivel microeconomic, recompensa primita de posesorii factorilor de productie care imbraca forma de salariu, profit, dobanda si renta denumite generic venituri fundamentale. La nivel macroeconomic, veniturile reprezinta expresia agregata a veniturilor fundamentale insusite de posesorii factorii de productie care se manifesta sub urmatoarele forme: venitul personal, venitul disponibil si venitul national. Standardele internationale de contabilitate prin norma IAS 18 trateaza problema contabilizarii veniturilor ca si surse pentru cresterea avantajelor economice care determina o crestere a capitalurilor proprii sub alte forme decat cele care exprima aporturi noi ale proprietarilor unei intreprinderi.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda acest laborator cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.