Dare de seama de la practica de productie

Nota: 9.58
Nivel: Facultate
Pagini: 24
Downloads: 0
In prezenta lucrare, drept studiu de caz la desfasurarea procesului de aprovizionare, cit si situatia economico-naturala in cadrul unitatilor agro-industriale ne va servi IM "Basarabia Lwin Invest" SRL. IM "Basarabia Lwin Invest" SRL a fost fondata la data de 28 aprilie 1995, in baza Legii cu privire la investitiile straine cu privire la Antreprinotiat si Intreprinderi din 1992. Aceasta este o intreprindere mixta moldo-letona, care a luat fiinta in aprilie 1995, fiind fondata de catre firma agroindustriala "Doina" cu sediul permanent pe str. K. Marx 2005, or. Basarabeasca, Republica Moldova si societatea cu raspundere limitata intreprinderea mixta ,,Mold-Balt" cu sediul permanent pe str. Zentenes 20-95, or. Riga , Republica Letona.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest laborator cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.