Vectori - algoritmi elementari - stive si cozi

Nota: 9.94
Nivel: Facultate
Pagini: 13
Downloads: 0
In aceasta lucrare se studiaza tablourile unidimensionale (vectorii). Acestea reprezinta structurile de date eel mai frecvent utilizate. Ele sunt incluse in majoritatea limbajelor de programare. De aceea, tablourile sunt un bun punct de start pentru prezentarea domeniului structurilor de date. Se studiaza de asemenea alte doua structuri de date, mai abstracte, stiva si coada, implementate cu vectori.
2. BREVIAR TEORETIC
Un tablou reprezinta o colectie de date de acelasi tip. Un tablou poate sa alba una sau mai multe dimerisiuni. Tablourile unidimensionale sunt denumite vectori.
La declararea unui tablou se specifics numarul de elemente ale fiecarei dimensiuni, incluzand fiecare dintre aceste numere intre paranteze drepte.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest laborator cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.