Abaterea de la circularitate a suprafetelor elementare cilindrice folosind echipamente mecatronice

Trimisa la data: 2010-07-24
Materia: Politehnica
Pagini: 114
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_H
Lucrare de licenta despre Abaterea de la circularitate a suprafetelor elementare cilindrice folosind echipamente mecatronice
Masurarea cu prinderea piesei de masurat intre varfuri se poate face atat cu prinderea piesei in pozitie orizontala cat si cu prinderea acesteia in pozitie verticala. Alegerea uneia sau alteia dintre pozitii este in functie de raportul lungime maxima/diametru maxim (L/D).Bazarea piesei intre varfuri prezinta marele avantaj ca permite rotirea usoara a acesteia, putandu-se astfel masura si abaterile de la circularitate, bataile radiale si bataile totale.

Masurarea cu prinderea piesei intre varfuri ofera informatii directe, in principal, pentru variatia dimensiunilor (variatia razei pe intregul perimetru al cercului pe care se face masurarea), pentru circularitate (abaterea de la circularitate ), pentru bataia frontala, in functie de axa materializata intre cele doua varfuri si considerata axa de referinta. Masurarea dimensiunilor in acest caz este influentata de sistemul de referinta, axa materializata de cele doua varfuri in raport cu axa teoretica.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Abaterea de la circularitate a suprafetelor elementare cilindrice folosind echipamente mecatronice

Cuprins

Capitolul I. Studiu documentar asupra notiunii de abatere de la circularitate.........4

Capitolul II. Breviar de calcule mecanice.......39

Capitolul III. Automatizarea inclusa de echipamentul mecatronic.....68

Capitolul IV. Informatica inclusa de echipamentul mecatronic......76

Capitolul V. Electronica inclusa de echipamentul mecatronic.......94

Capitolul VI. Calculul tehnico - economic........107

Capitolul VII. Experimente. Concluzii.........110

Bibliografie........113Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Abaterea de la circularitate a suprafetelor elementare cilindrice folosind echipamente mecatronice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.