Abordarea juridica si fiscala a impozitului pe venit

Trimisa la data: 2010-08-07
Materia: Economie
Pagini: 92
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dana_S
Lucrare de licenta despre Abordarea juridica si fiscala a impozitului pe venit
Fiscalitatea in Republica Moldova, desi este determinata de multiple acte normative, este abia la inceput de cale, avind nevoie de o reglementare adecvata si de specialisti calificati in domeniu, consideram, ca la etapa actuala, indiferent de fortele politice conducatoare, se impune a promova o politica fiscala care sa tina seama de situatia econiomica a Republicii Moldova, in vederea influentarii macroeconomiei si pentru instituirea unui sistem fiscal modern, urmarind ca intr-o etapa de perspectiva sa fie elaborata problematica nuantarii politicii fiscale, in functie de platformele economice existente.

Principalul si unicul act normativ sistematizat ce reglementeaza impozitarea si care contine regulile si particularitatile de impozitare a persoanelor fizice si juridice, atit rezidente, cit si nerezidente este Codul Fiscal. Detalierea reglementarilor referitoare la impozite se efectueaza prin multiplele regulamente, hotariri ale Guvernului, instructiuni ale Serviciului Fiscal de Stat.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Abordarea juridica si fiscala a impozitului pe venit

Cuprins

I. Introducere..............3

II. Impozitul.............7

III. Regimul juridic al impozitului pe venit perceput de la persoanele care practica activitate de antreprenoriat .........28

IV. Impozitul pe venit............70

V. Incheiere.............84

Bibliografie............87
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Abordarea juridica si fiscala a impozitului pe venit". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.