Abordarea problematicii resurselor umane la Casa Judetena de Pensii Constanta

Trimisa la data: 2010-08-27
Materia: Resurse Umane
Pagini: 52
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Carmen_Io
Lucrare de licenta despre Abordarea problematicii resurselor umane la Casa Judetena de Pensii Constanta
Recrutarea personalului are un caracter sistematic, organizat, planificat. Specialistii apreciaza ca "actiunile de recrutare trebuie sa fie planificate la fel ca oricare alt factor de productie, iar planul de dezvoltare a resurselor umane sa acompanieze planul de dezvoltare generala a organizatiei" . Recrutarea urmeaza a fi conceputa ca un proces, cu etape si faze distincte care urmeaza a fi bine gandite si inlantuite intre ele. In acest sens, se recomanda elaborarea si punerea in practica a unor planuri si procedee detaliate de recrutare. Acestea trebuie sa contina referiri la necesarul cantitativ si calitativ de forta de munca, la timpul si costul recrutarii, in fine, la persoanele care urmeaza a fi implicate in procesul recrutarii.

Recrutarea are sau ar trebui sa aiba un caracter flexibil, adaptativ. O asemenea caracteristica deriva din situatia in care se realizeaza recrutarea, situatie care ar putea fi facilatoare sau constrangatoare, si, mai ales, din natura relatiei dintre angajator si candidat. Oricat de sistematice ar fi actiunile si procedurile de recrutare, oricat de bine ar fi ele concepute, in procesul actional concret al recrutarii apar situatii, reactii, atitudini neasteptate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Abordarea problematicii resurselor umane la Casa Judetena de Pensii Constanta

Lucrare de licenta despre Abordarea problematicii resurselor umane la Casa Judetena de Pensii Constanta
Cuprins

Capitolul I Selectia resurselor umane- notiuni teoretice.............3
Rolul planificarii in asigurarea cu resurse umene...................3
Procesul de recrutare...........................4
Derularea procesului de selectie a persoalului................7
Metode de selectie.......................9
Etape de selectie........................9

Capitolul II Abordarea problematicii resurselor umane
la Casa Judetena de Pensii Constanta.............11
2.1. Prezentarea organizatiei..........................11
2.2. Abordarea resurselor umane........................14
2.3. Recrutarea si selectia resurselor umane in cadrul
Casei Judetene de Pensii Constanta.....................15

Capitolul III Recomandari privind perfectionarea metodologiei
de selectie a resurselor umane din cadrul Casei Judetene de Pensii Constanta.................28

Capitolul IV Concluzi....................42

Anexe................48

Bibliografie...............51

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Abordarea problematicii resurselor umane la Casa Judetena de Pensii Constanta". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.