Abordarea si solutionarea problemei cu cainii vagabonzi

Trimisa la data: 2010-08-19
Materia: Comunicare
Pagini: 51
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Diana_A
Lucrare de licenta despre Abordarea si solutionarea problemei cu cainii vagabonzi
Metoda de analiza calitativa aleasa este interviul orientat de grup (focus-group). Aceasta metoda de cercetare reprezinta o modalitate multilaterala de comunicare pe marginea unei teme date. Se realizeaza astfel o cercetare semistructurata, grupul de subiecti analizat fiind format din specialisti in domeniul cercetat.

Cercetarea consta de regula in analiza mai multor grupuri, rezultatele urmand a fi analizate separat si comparate in vederea identificarii corelatiilor existente. Selectarea grupurilor se va face cu o foarte mare atentie astfel incat acestea sa fie omogene din punct de vedere al interesului pentru tema pusa in discutie si statutul social si in acelasi timp sa fie eterogene sub aspectul altor caracteristici care confera diversitatea de atitudini si comportamente ce se manifesta la nivelul populatiei totale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Abordarea si solutionarea problemei cu cainii vagabonzi

Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I Ipotezele si obiectivele cercetarii...........4

Capitolul II Consideratii privind aspectele calitative ale investigatiei...........8

Capitolul III Abordarea practica, concreta a aspectelor calitativ-cantitative pe care le implica tema de cercetare...........13

Capitolul IV Concluzii si propuneri...........50
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Abordarea si solutionarea problemei cu cainii vagabonzi". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.