Abordari ale analizei diagnostic ca instrument managerial in economia de piata

Trimisa la data: 2010-04-01
Materia: Economie
Pagini: 80
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bogdan_F
Lucrare de licenta despre Abordari ale analizei diagnostic ca instrument managerial in economia de piata
Analiza diagnostic este o metoda de edificare asupra starii unui sistem sau a unor componente ale managementului, obtinand informatii necesare adoptarii unor decizii cu caracter corectiv, preventiv sau de dezvoltare.
Experienta firmelor moderne demonstreaza ca metoda diagnosticarii prezinta mai multe caracteristici : (figura 1.1.)Esenta metodei analizei diagnostic rezida in identificarea si evaluarea relatiilor cauza-efect. Pentru fiecare dintre simptomele semnificative sesizate - pozitive sau negative - este obligatorie identificarea cauzelor care le genereaza.

Altfel, diagnosticarea se rezuma doar la stabilirea situatiei de fapt, utilitatea sa fiind redusa ;Diagnosticarea este necesar sa aiba intotdeauna si un caracter multidisciplinar. Premisa pentru asigurarea unui diagnostic complex, multidisciplinar, o constituie realizarea sa de catre o echipa care sa includa, pe langa cadre de conducere, si personal de executie, cu o larga pregatire profesionala (economisti, ingineri, psihologi, juristi, sociologi, informaticieni) ;

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Abordari ale analizei diagnostic ca instrument managerial in economia de piata

Cuprins

Introducere.........4

Capitolul I. Bazele teoretice ale analizei diagnostic.......6

Capitolul II. Locul si importanta analizei diagnostic in managementul organizatiei.................13

Capitolul III. Diagnosticarea SC Eurosteel SA...........24

Capitolul IV. Identificarea pe domenii de activitate a punctelor forte, a celor slabe si a cauzelor care le genereaza..........65

Concluzii.............70

Anexe.........72

Bibliografie...........80

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Abordari ale analizei diagnostic ca instrument managerial in economia de piata". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.