Abordari ale calitatii prin prisma diferitelor politici

Trimisa la data: 2010-06-02
Materia: Finante-Banci
Pagini: 52
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristina_S
Lucrare de licenta despre Abordari ale calitatii prin prisma diferitelor politici
Obiectivul central al activitatii internationale B.C.R. a fost acela de a incuraja si a favoriza exportul de produse romanesti si importurile destinate retehnologizarii si restructurarii capacitatilor industriale , in scopul unei cat mai bune adaptari a productiei societatilor comercial din tara la cerintele pietei interne si externe .

Intrucat , marea majoritate a societatilor comerciale din industrie este clienta a B.C.R. si operatiunile de import-export se deruleaza in consecinta prin unitatile acestei banci . Prezenta Bancii Comerciale Romane in economie , in general , si in industrie , in special , in domeniul comertului exterior se deruleaza prin doua grupe mari de activitati : cele de procesare si cele de acordare de credite in lei si in valuta destinate exportului , productiei de export sau importului .

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Abordari ale calitatii prin prisma diferitelor politici

Cuprins


Scurt istoric al Bancii Comerciale Romane.............3
Prezentarea activitatii Bancii Comerciale Romane......5
Activitatea internationala a Bancii Comerciale Romane...........7
Politica BCR in domeniul calitatii.......9
Sistemul informational al B.C.R..........10

Structura Organizatorica a B.C.R.........10
VII. Personalul B.C.R...........11

Clienti B.C.R..........12
Oferte si sevicii bancare.......19
Piete financiare si operatiuni de bursa..........46
Sistemul de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti.......46Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Abordari ale calitatii prin prisma diferitelor politici". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.