Abordari ale drepturilor omului in epoca contemporana

Trimisa la data: 2010-06-01
Materia: Drept
Pagini: 100
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_B
Lucrare de licenta despre Abordari ale drepturilor omului in epoca contemporana
Dupa adoptarea Declaratiei Universale a Drepturilor Omului, pe plan international a fost adoptat un numar mare de conventii si acorduri privind diverse aspecte ale dreptului drepturilor omului, pentru ca s-a resimtit nevoia ca drepturile enumerate in Declaratie sa fie reluate, spre a fi precizate in instrumente cu caracter juridic obligatoriu pentru statele semnatare, in baza angajamentului asumat de acestea.

Daca drepturile civile si politice puteau fi garantate la acel moment, drepturile economice, sociale si culturale nu puteau fi asigurate intr-un mod satisfacator, ci doar in mod progresiv, in perspectiva, datorita problemelor specifice foarte diferite existente in statele membre, nivelul diferit de dezvoltare economica.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Abordari ale drepturilor omului in epoca contemporana

Lucrare de licenta despre Abordari ale drepturilor omului in epoca contemporana
Cuprins

Capitolul I Consideratii generale privind drepturile omului..........3

Capitolul II Protectia drepturilor omului prin reglementari juridice...............22

Capitolul III Mecanismele juridice de protectie a drepturilor omului din cadrul ONU..................52

Capitolul IV Protectia juridica a drepturilor omului.........87

Capitolul V Concluzii.............94

Bibliografie.................98Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Abordari ale drepturilor omului in epoca contemporana". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.