Abordari ale leasingului prin prisma politicilor si tratamentelor contabile in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-01-28
Materia: Economie
Pagini: 103
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_Bu
Lucrare de licenta despre Abordari ale leasingului prin prisma politicilor si tratamentelor contabile in cadrul unei societati
In ce priveste clasificarea operatiunilor de leasing, standardul clasifica operatiunile de leasing in functie de gradul in care riscurile si beneficiile aferente titlului de proprietate asupra bunului revin locatorului sau locatarului.

Se face referire la riscurile economice de natura pierderilor prin neutilizare, ca urmare a uzurii morale, sau modificarea dobanzilor pe piata.Beneficiile pot fi reprezentate de estimarea unei activitati profitabile pe durata de viata economica a bunului si a unor castiguri rezultate din cresterea valorii sau din realizarea valorii reziduale. Daca aceste riscuri potrivit contractului revin locatarului, leasingul are natura leasingului financiar.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Abordari ale leasingului prin prisma politicilor si tratamentelor contabile in cadrul unei societati

Cuprins


Capitolul I Standardele internationale de contabilitate asupra leasingului.............2

Capitolul II IAS 17 " leasing ".Obiectiv,arie de aplicabilitate,definitii...........4

Capitolul III Clasificarea operatiunilor de leasing...........9

Capitolul IV Reflectarea leasingului in situatiile financiare ale locatorului..............12

Capitolul V Reflectarea leasingului in situatiile financiare ale locatarului............16

Capitolul VI Tranzactiile de vanzare si leaseback..........19

Capitolul VII SIC - 15 " Leasing operational "..........21

Capitolul VIII Reglementarile legale pentru operatiunile de leasing in tara noastra in afara de IAS...........23

Capitolul IX Elementele principale ale unui contract de leasing.....27

Capitolul X Contabilitatea operatiunilor de leasing financiar.......31

Capitolul XI Contabilitatea operatiunilor de leasing operational............67

Capitolul XII Sistemul informatic privind leasingul..........85

Concluzii..............101

Bibliografie............102

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Abordari ale leasingului prin prisma politicilor si tratamentelor contabile in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.