Abordari ale marketingului ca stiinta a pietei si comporatmentului consumatorului

Trimisa la data: 2010-08-05
Materia: Marketing
Pagini: 108
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: George_St
Lucrare de licenta despre Abordari ale marketingului ca stiinta a pietei si comporatmentului consumatorului
Managementul, in zilele noastre, nu poate fi privit numai ca activitate practica, ca proces concret de rationalizare si eficientizare a muncii. El este si stiinta, in aceasta calitate reprezentand un ansamblu de concepte, metode si mijloace de solutionare a problemelor de conducere in toate domeniile de activitate din societate, cuprinzand si toate nivelurile organizatorice ale acesteia.

Stiinta managementului presupune activitatea de sintetizare si generalizare a experientei practice de conducere, cautarea de idei noi, formularea de legi si principii de conducere, gasirea celor mai bune cai si metode de conducere a organizatiilor umane. Stiinta managementului este o parte a cunostintelor acumuAZlate si recunoscute, care sunt sistematizate si formulate in conformitate cu descoperirea adevarului general sau cu actiunea legitatilor generale11. Obiectul de cuprindere al stiintei managementului il constituie intreaga societate, adica intreaga activitate sociala a oamenilor.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Abordari ale marketingului ca stiinta a pietei si comporatmentului consumatorului

Cuprins

I. Managementul: stiinta si practica............3

II. Procesul de management si functiile managementului........9

III. Organizatia in teoria si practica manageriala............15

IV. Managementul strategic. strategia de dezvoltare a firmei ......35

V. Management si marketing ........44

VI. Organizarea manageriala ........55

VII. Organizarea activitatii de marketing........64

VIII. Decizia si procesul decizional.........71

IX. Metode moderne de management ........78

X. Managementul resurselor umane.........86

XI. Managerii si stilul de conducere......95

XII. Comunicarea organizationala .........101

XIII. Cultura manageriala ..........105

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Abordari ale marketingului ca stiinta a pietei si comporatmentului consumatorului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.