Abordari ale mixului de marketing pe piata externa

Trimisa la data: 2010-04-24
Materia: Marketing
Pagini: 99
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florentina_Lu
Lucrare de licenta despre Abordari ale mixului de marketing pe piata externa
Daca o intreprindere doreste sa fabrice un produs care in prezent se realizeaza in strainatate, aceasta va trebui sa cumpere licenta de fabricatie a acestuia de la intreprinderea straina. Mai intai vor trebui negociate drepturile care vor fi transferate. in acest sens, se va stabili natura tehnologiei, tipul de instruire necesara si programul de instruire, precum si garantarea acestor drepturi.

De asemenea, prin negociere se va stabili si nivelul compensatiilor pe care le va primi licentiatorul. Acestea trebuie sa acopere costul transferarii tehnologiei in strainatate si costul mentinerii acordului. Unele acorduri mai cuprind si costurile de cercetare-dezvoltare, asociate cu tehnologia licentiata. Licentiatorul solicita adesea compensatii pentru renuntarea la posibilitatea de a exporta direct produsul (asa-numitul cost de oportunitate).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Abordari ale mixului de marketing pe piata externa

Cuprins

Capitolul I.Riscurile implicarii in marketingul international......3

Capitolul II Mediul economic in marketingul international..........16

Capitolul III Mixul de marketing direct.........36

Capitolul IV Piata internationala..........46

Capitolul V Strategia de marketing international........53

Capitolul VI Controlul activitatii de marketing international........72

Capitolul VII Planul de marketing international.........89

Capitolul VIII Etica in marketingul international.......95

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Abordari ale mixului de marketing pe piata externa". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.