Abordari ale politicilor economice comparate

Trimisa la data: 2010-02-23
Materia: Economie
Pagini: 146
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eugenia_P
Lucrare de licenta despre Abordari ale politicilor economice comparate
Termenul de globalizare a intrat in circuitul teoretic in special in sensul de abordare globalista in domeniul economico-social, initiata de Clubul de la Roma, fondat in 1968, pentru care problematica mondiala a devenit o preocupare de referinta.

De aceea, in sensul larg al notiunii, globalizarea exprima o modalitate sau un sistem de abordare si receptare pe termen larg a marilor probleme contemporane, determinate de interactiunea multiplelor procese si fenomene economice, tehnice, politice, sociale, culturale, ecologice etc. si preconizarea solutionarii lor printr-o actiune concertata a comunitatii internationale .Noile provocari, cum sunt: cresterea economica, explozia demografica, subdezvoltarea, alimentatia, poluarea, echilibrul ecologic, proliferarea armelor de distrugere in masa, terorismul international, etc. nu mai pot fi rezolvate prin actiuni nationale sau chiar internationale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Abordari ale politicilor economice comparate

Cuprins


Capitolul I Problemele economiei globale si politica economica........3

Capitolul II Coordonarea si integrarea politicilor economice.........23

Capitolul III Strategia mentinerii stabilitatii monetar - financiare............40

Capitolul IV Politici monetare si de schimb........58

Capitolul V Politici fiscal - bugetare .........82

Capitolul VI Politici comerciale..........101

Capitolul VII Politica agricola...........112

Bibliografie...........142
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Abordari ale politicilor economice comparate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.