Abordari ale principiului separatiei puterilor in stat din Romania - Particularitati de comunicare politica

Trimisa la data: 2010-10-15
Materia: Stiinte Politice
Pagini: 82
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bogdan_Fi
Lucrare de licenta despre Abordari ale principiului separatiei puterilor in stat din Romania - Particularitati de comunicare politica
Alegerea primului cuvant dintr-o lucrare sau chiar dintr-o conversatie este cel mai greu. Comunicarea este precum o lucrare de arta. Orice artist inainte de a trasa primele linii trebuie sa se gandeasca sau sa mediteze (asupra sufletului) asupra ceea ce doreste sa infatiseze. Primul cuvant este cel care va da cursul unei conversatii va oferii ceea ce noi numim startul, stabilind in felul acesta reguli ce trebuie respectate.

Fiecare participant la conversatie trebuie sa posede aproximativ aceleasi cunostinte sau coduri.Daca o conversatie intre doi sau mai multi indivizi poate fi analizata in forma cea mai simpla folosind modelul conversational al lui Lasswell, cum poate fi definita o comunicare intre o institutie si un individ sau grup?La aceasta intrebare poate raspunde comunicarea politica. Dar pentru a putea sti exact care va fi raspunsul intrebarii, va trebui mai intai sa vedem ce este comunicarea politica?

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Abordari ale principiului separatiei puterilor in stat din Romania - Particularitati de comunicare politica

Cuprins

Partea a I-a
Introducere..............3

Partea a II-a
Capitolul I Introducere.............7

Capitolul II Institutia prezidentiala in Romania...........10

Capitolul III Comunicare politica...........12

Capitolul IV Emitatorul............18

Capitolul V Canalul de comunicare...............37

Capitolul VI Mesajul politic........53

Capitolul VII Receptorul............65

Capitolul VIII Studiu de caz.........68

Partea a III-a

Bibliografie.........80

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Abordari ale principiului separatiei puterilor in stat din Romania - Particularitati de comunicare politica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.