Abordari privind strategiile din managementul resurselor umane si politicile de personal

Trimisa la data: 2010-03-24
Materia: Management
Pagini: 86
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_G
Lucrare de licenta despre Abordari privind strategiile din managementul resurselor umane si politicile de personal
In Romania, managementul resurselor umane se realizeaza in conformitate cu Codul muncii si alte acte normative (Legea privind protectia sociala a somerilor si reintegrarea lor profesionala, Contractele colective de munca la nivel national si la nivel de ramura etc.). In acord cu acestea firma poate sa isi conceapa propria politica in domeniul managementului resurselor umane.

In conditiile tranzitiei economiei romanesti la o profunda structurare, pe criterii de eficienta si rentabilitate, o importanta deosebita revine resurselor umane. Resursele umane si managementul lor au devenit un imperativ al practicii, mai buna utilizare a factorului uman situandu-se printre factorii cu influenta majora in cresterea eficientei economice si a profitului organizatiilor. Managerul preocupat cu adevarat de prosperitatea firmei isi evalueaza in permanenta oamenii cu care lucreaza. Nu rareori se nasc intrebari de forma: "de ce A©AA>> munceste mai mult decat A©BA>>, in aceleasi conditii de piata si de munca?"

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Abordari privind strategiile din managementul resurselor umane si politicile de personal

Cuprins

Capitolul I Politici si strategii de personal in managementul resurselor umane.............3

Capitolul II Principalele tipuri de politici de personal..........19

Capitolul III Prezentarea generala a universitatii "Al. I. Cuza" Iasi...........32

Capitolul IV Resursele umane si managementul resurselor
umane in universitatea "Al. I. Cuza" Iasi........38

Capitolul V Manualul angajatului la Universitatea "Al. I. Cuza" Iasi...........54

Concluzii si propuneri.......82

Bibliografie.............85

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Abordari privind strategiile din managementul resurselor umane si politicile de personal". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.