Acordarea ajutorului financiar nerambursabil

Trimisa la data: 2009-07-22
Materia: Finante-Banci
Pagini: 25
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_G
Lucrare de licenta despre Acordarea ajutorului financiar nerambursabil
In ultimii ani, au devenit accesibile foarte multe fonduri de investitie nerambursabile sau partial rambursabile de la statul Roman si d la Uniunea Europeana. Este si cazul Masurii 141 din domeniul agricol, prin care se subventioneaza fermele mici, care nu produc foarte mult, insa se doreste un ajutor pentru agricultori, pentru ca ei sa produca mai mult, la o calitate mai mare. Pentru a primi aceasta subventie, este nevoie ca animalele si culturile agricole sa insumeze un anumit numar de puncte, pentru ca ajutorul sa aiba o baza reala, iar in urmatorii cinci ani, sa creasca punctajul pe toata productia agricola.

Comuna Ardusat este situata in partea de vest a judetului Maramures, la poalele Codrului, la 25 km distanta de municipiul Baia Mare, resedinta judetului.Teritoriul comunei este traversat de raul Somes, insa localitatea in sine este situata la o altitudine de 250 m, acolo unde Somesul se indreapta spre apus, il desparte de lantul vulcanic al Muntilor Oas si Gutai. Comuna se intinde pe o suprafata de 2430 ha teren agricol, din care 1525 ha teren arabil, 377 ha pasuni, 296ha fanete, 40 ha livezi, 5 ha vie si 187 ha padure.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Acordarea ajutorului financiar nerambursabil

Cuprins

Capitolul I. Conceperea proiectului................................3
1.1 Titlul................................3
1.2 Localizarea................................4
1.3 Suma solicitata de la finantator................................4
1.4 Rezumat................................4
1.5 Justificarea proiectului................................4
1.6 Obiective................................6

Capitolul II. Planificarea proiectului................................7
2.1 Descrierea detaliata a activitatilor................................7
2.2 Echipa de implementare................................11
2.3 Durata si planul Proiectului................................12
2.4 Bugetul Proiectului................................16
2.5 Indicatori de urmarire si evaluare................................17
2.6 Managementul riscurilor................................17
2.7 Matricea cadru logic................................17
2.8 Efecte multiplicatoare sau asigurarea continuitatii proiectului................................19

Capitolul III. Bibliografie................................20

Anexe................................................21

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Acordarea ajutorului financiar nerambursabil". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.