Acordarea ajutorului financiar nerambursabil in conditiile programului national pentru dezvoltare rurala - ferma de semi subzistenta

Trimisa la data: 2010-06-21
Materia: Management
Pagini: 35
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: bogdan_florica_10
Lucrare de licenta despre Acordarea ajutorului financiar nerambursabil in conditiile programului national pentru dezvoltare rurala - ferma de semi subzistenta
Tema proiectului
Ajutor pentru dezvoltarea unei ferme din localitatea Ardusat, judetul Maramures prin subventionare din fonduri nationale de stat.

Problema ce se doreşte a fi rezolvată
Obtinerea de subventionare pentru o ferma de la tara, nu foarte mare, insa care asigura alimentatia familiei şi alte venituri din vanzarea alimentelor şi animalelor. Ferma se gaseste intr-o localitate în care principala ocupatie a locuitorilor este agricultura, iar acestia produc produsele agricole pentru consum propriu şi pentru vanzare.

Domeniul de acţiune a solicitantului (promotorului) şi a proiectului
Solicitantul subventiei este un inginer agronom, care pe langa locul de munca, detine o mica ferma pentru familia lui. El doreste o imbunatatire a activitatii agricole şi prosperarea în munca prin cresterea suprafetei agricole cultivate şi prin cresterea numarului de animale.

Finanţatorul de la care s-ar putea obţine fondurile
Pentru finanţarea proiectul de investiţie se va solicita un fond de subventie prin programul naţional pentru dezvoltare rurală din fonduri nerambursabile, care să acopere o parte din necesarul de resurse financiare, cealaltă parte fiind suportată de iniţiatorii proiectului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Acordarea ajutorului financiar nerambursabil in conditiile programului national pentru dezvoltare rurala - ferma de semi subzistenta

Lucrare de licenta despre Acordarea ajutorului financiar nerambursabil in conditiile programului national pentru dezvoltare rurala - ferma de semi subzistenta
Capitolul I - CONCEPEREA PROIECTULUI...............3
Ideea proiectului, problema ce se doreşte a fi rezolvată.........3
Domeniul de acţiune a solicitantului (promotorului) şi a proiectului...3
Finanţatorul de la care s-ar putea obţine fondurile..............3
Descrierea succintă a programului/liniei de finanţare selectate (obiective, priorităţi).......4
1.1 Titlul.......................................4
1.2 Localizarea..................................4
1.3 Suma solicitată de la finanţator............5
1.4 Rezumat......................................5
1.5 Justificarea proiectului.....................6
Relevanţa proiectului faţă de obiectivele generale ale programului.......6
Relevanţa proiectului faţă de priorităţile programului........6
Identificarea necesităţilor şi constrângerilor percepute în regiunea vizată............6
Lista detaliată a grupurilor ţintă (inclusiv estimarea numărului), beneficiarilor direcţi şi indirecţi, caracteristici specifice.....7
Motivele alegerii grupurilor ţintă................7
Relevanţa proiectului pentru grupurile ţintă......7
1.6 Obiective.......8

Capitolul II - PLANIFICAREA PROIECTULUI.....................8
2.1 Descrierea detaliată a activităţilor........8
DESCRIEREA ACTIVITÄ‚Å¢II CURENTE..................8
2.2 Echipa de implementare......................14
2.3 Durata ÅŸi planul Proiectului................15
2.4. Bugetul Proiectului........................15
INDICATORI................15
Venituri..................15
2.5 Indicatori de urmărire şi evaluare............22
2.6 Managementul riscurilor.......................23
2.7 Matricea cadru logic..........................23
2.8 Efecte multiplicatoare sau asigurarea continuităţii proiectului..26

BIBLIOGRAFIE..........27
Anexe.................28

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Acordarea ajutorului financiar nerambursabil in conditiile programului national pentru dezvoltare rurala - ferma de semi subzistenta". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.