Actele administrative fiscale

Trimisa la data: 2011-08-22
Materia: Administratie Publica
Pagini: 58
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: marc_claudia27
Lucrare de licenta despre Actele administrative fiscale
Orce stiinta trebuie sa isi fixeze in primul rind terminologia, deoarece orce stiinta " nu este dcit o limba bine alcatuita".
Pentru romani, ius civile, era dreptul aplicabil cetatenilor romani, dreptul quiritilor, opusul lui ius gentinium, aplicabil tuturor popoarelor din statul roman, peregrine, povinciali, cetateni,; cetatile independente din Imperiu, care isi pastrau autonomia legislative, aveau un drept civil propriu, ius civitatis.

Expresia drept civil a insemnat in Eviul Mediu, dreptul roman din opera lui Iustinian, cunoascuta sub numele de Corpus iuris civilis, prin opozitie cu ius canonicum, dreptul canonic, adica cele patru parti ale legislatiei lui Iustinian, anume, Codul, Digestele, Institutiile si Novelele, care formeaza un tot unitar, care va lua la inceputul secolului al XII - lea denumirea de : " Colectia dreptului civil".

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Actele administrative fiscale

Lucrare de licenta despre Actele administrative fiscale
Cuprins

Capitolul I Notiuni introductive in dreptul civil si dreptul procesual civil.................2

Capitolul II Procedura contencioasa administrativa potrivit Legii 544 / 2004 cu modificarile ulterioare...............7
2.1. Consideratii generale privind procedura contencioasa administrativa.............7
2.2. Persoanele care pot sesiza instanta de contencios administrativ .....................10

Capitolul III Proceduri speciale. Procedurile contencioase...........13
3.1. Ordonanta presedentiala..............13
3.2. Procedura de divort..................14

Capitolul IV Procedura inaintea primei instante..............24

Bibliografie..............57

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Actele administrative fiscale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.