ActionScript - aplicatii si turoriale

Trimisa la data: 2010-06-16
Materia: Informatica
Pagini: 86
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: euhen
Lucrare de licenta despre ActionScript - aplicatii si turoriale
Lucrarea de licenta este in format pdf scrisa in limbajul Latex.

Prezenta lucrare are ca si scop prezentarea proiectului practic sub forma unei pagini web cu denumirea de "Actionscript - Aplicatii si tutoriale".

In acest proiect am urmarit crearea unor aplicatii ActionScript si crearea unui tutorial care sa ajute utilizatorul in realizarea unor astfel de aplicatii. Proiectul mai contine si o parte de examinare a cunostintelor.

Mai pe larg vorbind, proiectul este realizat n Macromedia Flash. Pentru realizarea acestuia au fost necesare cunostinte de baza in Flash, adica mai bine spus, cunostinte de design si au mai fost necesare cunostinte de programare in Flash. Aceasta programare presupune folosirea scripturilor de Flash numite in general ActionScript. Aici am urmarit realizarea unui tutorial folositor si atragator.

Acesta este structurat in cinci parti : "Introducere", "Navigarea si animarea cu ActionScript", "Manipularea informat_iei cu ActionScript", "Elemente de intrare a utilizatorului" si "Controlul evenimetelor externe cu ActionScript". Fiecare dintre aceasta parte este impartita in cate patru capitole.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre ActionScript - aplicatii si turoriale

Lucrare de licenta despre ActionScript - aplicatii si turoriale
1. Introducere....................1

2. Prezentarea detaliata..........3
2.1. Introducere in ActionScript...................3
2.2. Navigarea si animarea cu ActionScript.......14
2.3. Manipularea informattiei cu ActionScript.....24
2.4. Elemente de intrare a utilizatorului..........41
2.5. Controlul evenimentelor externe cu ActionScript.......53

3. Prezentarea aplicatiei...............69
3.1. Prezentarea generala...............69
3.2. Aplicatia generala................70
3.3. Tutorialul...........................76
3.4. Aplicatia test......................79
3.5. Alte exemple de aplicatii...........82

Concluzii finale..........................83
Bibliografi e...............................84

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "ActionScript - aplicatii si turoriale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.