Actiunea hypermarketurilor pe piata romaneasca

Trimisa la data: 2010-11-25 Materia: Comert Pagini: 42 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Ion_C
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Actiunea hypermarketurilor pe piata romaneasca
Implementarea strategiei cuprinde toate activitatile necesare pentru operationalizarea acesteia, pentru urmarirea progreselor realizate, respectiv controlul strategic si, in final, atingerea obiectivelor propuse.Alegerea alternativei strategice se face cu analizarea tuturor factorilor care pot influ-enta direct sau indirect starea viitoare a organizatiei. O influenta decisiva o va avea starea initiala a firmei, definita in plan intern ca o suma de afaceri distincte cu caracteristicile lor, iar in plan extern ca o suma de pozitii ale acestor afaceri in contextul mediului competitional.

O analiza mai riguroasa impune studiul structurii interne a organizatiei din punctul de vedere al portofoliului de afaceri, afaceri diferentiate pe baza unor criterii ce permit abordari strategice distincte. In acest caz, afacerea face referire la unitatea strategica ce ofera un produs sau un set de produse unui anumit segment de piata.Tehnicile cunoscute care ghideaza modificarea eficienta a portofoliului de afaceri, analizeaza starea prezenta a firmei pe plan intern si extern si sugereaza un set de alternative strategice: optiunea strategica pe baza analizei SWOT, matricea BCG, General Electric-McKinsey, Royal Dutch-Shell, Arthur D. Little si cea a evolutiei produs/piata.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Actiunea hypermarketurilor pe piata romaneasca

Lucrare de licenta despre Actiunea hypermarketurilor pe piata romaneasca
Cuprins

Capitolul I. Prezentarea Societatii Metro Cash&Carry..............3

Capitolul II. Planificarea strategica a resurselor umane............7

Capitolul III. Recrutarea, selectia, reorientarea, dezvoltarea si integrarea.................................16

Capitolul IV. Logistica distributiei si problemele specifice in domeniul vanzarilor la nivelul firmei analizate...............................17

Capitolul V. Fundamentarea planului de aprovizionare.................21

Capitolul VI. Conducerea si organizarea activitatii de achizitii in cadrul firmei..........................................23

Capitolul VII. Descrierea, analiza si evaluarea posturilor............37

Capitolul VIII. Fluxul informational si documentele insotitoare privind gestiunea stocurilor....................................38

Bibliografie......................................41
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Actiunea hypermarketurilor pe piata romaneasca". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.