Actiunea situatiei financiare a unei intreprinderi in cursul bursier

Trimisa la data: 2010-09-16
Materia: Economie
Pagini: 87
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alina_H
Lucrare de licenta despre Actiunea situatiei financiare a unei intreprinderi in cursul bursier
In anul 2000 s-au desfasurat 197 de oferte publice secundare de cumparare, in valoare de 574,8 miliarde lei (cu 89% mai mare decat in anul 1999) si 16 oferte publice secundare de vanzare, in valoare totala de 209 miliarde lei. In acelasi an, valoarea actiunilor detinute de APAPS (fostul FPS) si vandute prin piata RASDAQ a fost de 230 miliarde lei. Valoarea totala a privatizarilor pe piata RASDAQ in perioada 1997-2000 s-a ridicat la 510 miliarde lei.

Piata Rasdaq nu a reusit sa iasa din conul de umbra in care a intrat in ultimii ani, avand o evolutie negativa, divergenta fata de cea a Bursei de Valori. Nici 2001 nu a fost anul asteptatei relansari a pietei si implementarii unor proiecte precum impartirea emitentilor pe nivele, cresterea transparentei, tranzactionarea de instrumente noi, aplicarea noilor regulamente de listare si tranzactionare a actiunilor si obligatiunilor, limitarea variatiei maxime a preturilor, etc. Acest lucru este regretabil, cu atat mai mult cu cat piata are un mare potential care este in mare masura neexploatat la acest moment.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Actiunea situatiei financiare a unei intreprinderi in cursul bursier

Cuprins

1.Introducere..............3

2.Analiza pietei de capital din Romania...............5
2.1. Evolutia generala a pietei de capital din Romania...........5
2.2. Cadrul macroeconomic general si impactul acestuia asupra pietei de capital........19

3. Determinarea influentei publicarii situatiilor financiare asupra cursului bursier..............23
3.1. Analiza fundamentala................23
3.2. Analiza tehnica..........40
3.3. Model pentru determinarea influentei publicarii situatiilor financiare asupra cursului bursier.............49

4. Testarea modelului folosind situatiile financiare si cursul bursier pentru Banca Romana de Dezvoltare S.A. (BRD) - Studiu de caz........53
4.1. Prezentarea BRD..............53
4.2. Analiza fundamentala a actiunilor BRD............55
4.3. Determinarea influentei publicarii situatiilor financiare asupra cursului bursier la BRD..............60

5. Testarea modelului folosind situatiile financiare si cursul bursier pentru Banca Transilvania S.A. (TLV) - Studiu de caz..........65
5.1. Prezentarea TLV...............71

6. Concluzii............85

7. Bibliografie.........87

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Actiunea situatiei financiare a unei intreprinderi in cursul bursier". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.