Activitatea bancara contemporana

Trimisa la data: 2010-08-27
Materia: Finante-Banci
Pagini: 85
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Stefania_T
Lucrare de licenta despre Activitatea bancara contemporana
Viitorul activitatilor bancare internationale este neclar in acest moment din cauza multimii de curente economice si politice pe care le traverseaza lumea. Cresterea economica greoaie si rata inalta a somajului in unele parti ale lumii ( mai ales in Japonia), barierele comerciale, luptele politice si terorismul ameninta fluxul comertului international si fac ca imprumutul international sa fie riscant.In decursul istoriei, sistemele financiare nationale, expuse riscurilor, s-au doatat cu o serie de prevederi legislative si organisme de control adecvate.

Pe plan international, absenta reglementarilor si concurenta crescanda au determinat scaderea profiturilor bancare si cresterea riscurilor. Pietele euromonetare, prin absenta reglementarilor si a creditorului in ultima instanta, prin concurenta intensa si inclinatia spre inovare, reprezinta elementul caracteristic, unele banci ajungand in situatia de a fi expuse unor riscuri aproape incomensurabile. Din acest motiv, autoritatile monetare din tarile industrializateau fost preocupate, timp de 20 de ani, de elaborarea unui cadru juridic care sa impuna reguli minime de comportament. Aceste preocupari s-au concretizat prin definirea a ceea ce s-a numit ratio cook.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatea bancara contemporana

Lucrare de licenta despre Activitatea bancara contemporana
Cuprins

Capitolul I. Tendinta de internationalizare in domeniul bancar........3

Capitolul II. Universalizarea si Specializarea bancilor in plan international.....................................................17

Capitolul III. Inovatii in sistemul bancar contemporan..........30

Capitolul IV. Orientari si tendinte in sistemul bancar romanesc in perioada contemporana..........................45

Concluzii si propuneri..........................77

Bibliografie.......................83






Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea bancara contemporana". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.