Activitatea de acordare a creditului global de exploatare

Trimisa la data: 2010-04-26
Materia: Economie
Pagini: 133
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_L
Lucrare de licenta despre Activitatea de acordare a creditului global de exploatare
Principalii intermediari financiari sunt bancile, a caror caracteristica importanta consta in capacitatea lor de a pune in circulatie creante asupra lor insele, sporind volumul mijloacelor de plata si implicit al masei monetare. Ele faciliteaza formarea capitalului disponibil in economie.

In conditiile amplificarii schimburilor comerciale, dezvoltarii relatilor economice intre state si in special avantului fara precedent luat de tehnologia informationala in ultimele decenii, rolul bancilor in economie creste substantial atat in ansamblurile economice nationale, cat si la nivel zonal si mondial.Totalitatea bancilor care functioneaza intr-o economie formeaza sistemul bancar in structura caruia distingem: banca centrala; bancile comerciale sau de depozit; societatile financiare; bancile si institutiile de credit specializate.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatea de acordare a creditului global de exploatare

Cuprins


I.Locul BCR In cadrul sistemului bancar romanesc...........2

II.Creditarea - modalitate principala de utilizare a resurselor......35

III.Clasificarea riscurilor bancare .........88

IV.Efectele gestionarii creditului si a riscurilor asupra performantelor financiar bancare............104

V.Studiu de caz privind acordarea creditelor .........106

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea de acordare a creditului global de exploatare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.