Activitatea de comunicare si relatii publice a caselor de asigurari de sanatate

Trimisa la data: 2010-05-31
Materia: Administratie Publica
Pagini: 80
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Lavinia_Di
Lucrare de licenta despre Activitatea de comunicare si relatii publice a caselor de asigurari de sanatate
Este stiut faptul ca angajatii sunt principala sursa de informatii privind o organizatie. Un angajat bine informat va contribui la cresterea notorietatii organizatiei din care face parte. Principiul relatiilor publice: "fa fapte bune si fa astfel incat sa se vorbeasca despre ele" trebuie sa fie valabil pentru oricare dintre angajati. Pentru aceasta, e important ca angajatii sa aiba sentimentul de apartenenta la organizatie, astfel incat sa doreasca sa o apere. In plus, cunoscand ce se intampla in organizatie, angajatilor le va fi mai usor sa-si identifice rolul si statutul in viata acesteia.Comunicarea interna se refera la schimbul de mesaje care se realizeaza in interiorul organizatiei, atat pe verticala, cat si pe orizontala in cadrul unei relatii de interdependenta.

Un rol important in realizarea comunicarii organizationale il joaca structura acesteia; activitatile sunt distribuite intre diversele compartimente, ceea ce atrage dependenta acestora din punct de vedere al continuturilor, procedurilor si timpului de actiune. Fara o coordonare eficienta, aceasta dependenta se poate transforma intr-un obstacol in calea atingerii obiectivelor asumate de organizatie. Coordonarea presupune un schimb de informatii, cu alte cuvinte, COMUNICARE. Informatia trebuie sa ajunga in timp util la structura careia ii este destinata, deziderat atins numai daca activitatea de comunicare este organizata.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatea de comunicare si relatii publice a caselor de asigurari de sanatate

Lucrare de licenta despre Activitatea de comunicare si relatii publice a caselor de asigurari de sanatate
Cuprins

Capitolul I. Continutul, structura si functiile procesului de comunicare. Comunicare organizationala..........................4

Capitolul II. Rolul Biroului Relatii Publice in activitatea CAS.....................................................12

Capitolul III. Selectia informatiilor................................14
3.1 Culegerea datelor (rapoarte, revista presei, TELVERDE, petitii).........................................14
3.2 Analiza datelor culese (analiza de imagine).............................................18
3.3 Sinteza datelor culese (date perisabile, neperisabile); elaborarea materialelor.........................................21
3.4 Aprobarea materialelor.......................................22

Capitolul IV. Comunicarea in interiorul organizatiei (comunicarea cu angajatii)......................................23
4.1 Comunicare interna formala si informala........................23
4.2 Campania interna de Relatii Publice..........................27

Capitolul V. Comunicarea organizatiei cu exteriorul (comunicarea cu publicul extern).........................................35
5.1 Conceptul de imagine.........................................35
5.2 Instrumente de comunicare externa................................39
5.3 Relatiile publice............................................42
5.4 Tehnici de relatii cu presa....................................47
5.5 Campania externa de Relatii Publice.............................72

Capitolul VI. Managementul situatiilor de criza.......................77
6.1 Criza de comunicare.....................................78

Bibliografie.......................................79

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea de comunicare si relatii publice a caselor de asigurari de sanatate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.