Activitatea de creditare la o institutie bancara

Trimisa la data: 2010-08-09
Materia: Finante-Banci
Pagini: 88
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mihaela_M
Lucrare de licenta despre Activitatea de creditare la o institutie bancara
Intreprinderile de comert cu ridicata (en-gross-istii) nu produc propriile lor bunuri. Activitatea lor consta in achizitionarea de produse vandabile si apoi revanzarea acestora cu un profit. Ciclul de exploatare a unei astfel de activitati incepe cu folosirea mijloacelor banesti, a creditelor comerciale sau bancare pe termen scurt pentru achizitionarea de bunuri de la producatori. Odata vandute bunurile respective, incasarea creantelor completeaza ciclul de exploatare.

O caracteristica importanta a activitatii de comert cu ridicata este viteza mare de rotatie a stocurilor si marjele de profit in general scazute in comparatie cu cele ale producatorilor. La o viteza de rotatie a stocurilor atat de mare, profitul ca procent din vanzari este de obicei scazut. Atunci cand se face analiza cererii de creditare, ofiterul de credit trebuie sa fie constient de lungimea perioadei de depozitare a produselor perisabile (produse alimentare, ciment); daca aceasta este scurta, riscul asociat creditului creste.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatea de creditare la o institutie bancara

Cuprins

Capitolul I. Scurt istoric al B.C.R.............................3
1.1. Prezentare generala...................................3
1.2. Regulament de functionare...............................5

Capitolul II. Clientii bancii.....................................12
2.1. Categorii de imprumutati.....................................12
2.2. Surse de informare cu privire la clientii bancii.................17
2.3. Analiza economico - financiara a activitatii clientior........................................18
2.4. Riscul activitatii de creditare............................20

Capitolul III. Tipuri de credite acordate de B.C.R.............................................31
3.1. Categorii de credite si termene de creditare.....................................................31

Studiu de caz. Derularea unui credit pe termen mediu...........................................86

Bibliografie................................................87

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea de creditare la o institutie bancara". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.