Activitatea de investitii si managementul ei

Trimisa la data: 2010-08-10
Materia: Management
Pagini: 107
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_T
Lucrare de licenta despre Activitatea de investitii si managementul ei
Este un lucru arhicunoscut si recunoscut ca eficienta potentiala
a investitiilor, si, in general, deci compensatia "renuntarii" mentionate se decide in conceptie si se realizeaza in executie si exploatare, prin organizare, coordonare, decizie si control, evaluare, atribute care, daca avem in vedere ca unul dintre parametrii esentiali ai eficientei este profitul, deci o componenta financiara , sunt in mare parte atribute clare ale managementului financiar ale organizatiei.

De asemenea, este la fel de bine cunoscut faptul ca orice fisura in proiectarea si conceperea eficientei potentiale are sanse minime sa fie suplinite prin eficienta suplimentara care se poate obtine in executie si exploatare, realitate care pune in evidenta rolul managementului financiar al organizatiei in aceasta etapa a procesului investitional.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatea de investitii si managementul ei

Lucrare de licenta despre Activitatea de investitii si managementul ei
Cuprins

Introducere...................3

Capitolul I Elemente generale si specifice privind managementul procesului investitional..............5

Capitolul II Documentatia pentru investitii si rolul ei in performanta managementului procesului investitional.............25

Capitolul III Eficienta investitiilor- finalitatea managementului procesului investitional.........36

Capitolul IV Sistemul de indicatori de performanta in managementul procesului investitional................68

Capitolul V Finantarea investitiilor...........86

Capitolul VI Receptia in managementul procesului investitional........102

Bibliografie.................105

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea de investitii si managementul ei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.