Activitatea de marketing al desfacerii in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-06-02
Materia: Marketing
Pagini: 105
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Diana_N
Lucrare de licenta despre Activitatea de marketing al desfacerii in cadrul unei societati
In prezent, asistam la o recunoastere a avantajelor oferite de marketing, studiile efectuate in tarile dezvoltate evidentiaza faptul ca "organizatiile de mare perfomanta sunt dedicate marketigului in mai mare grad decat concurentele lor mai putin rentabile, si dovedesc mai mult entuziasm in acoperirea tuturor aspectelor legate de implementarea conceptului de marketing" (1).

Succesul in afaceri al firmelor ce si-au insusit orientarea de marketing se datoreaza faptului ca marketingul reprezinta domeniul cunostintelor necesare amplificarii eficacitatii eforturilor depuse de acestea, intrucat el reuneste concepte, cai, metode si fundamenteza o metodolagie adecvata a relatiilor cu mediul economico-social in general, cu piata in mod special, ceia ce-i ofera garantia ca bunurile materiale create si serviciile prestate se vor vinde pe piata, daca ele corespund necesitatilor, anticipat identificate ale consumatorilor.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatea de marketing al desfacerii in cadrul unei societati

Cuprins


Introducere...........3

Capitolul I Prezentul si perspectivele marketingului..........5

Capiolul II. Marketingul in activitatea economico - sociala........24

Capitolul III. Mixul de marketing - principal instrument al tacticii de marketing.........33

Capitolul IV. Marketingul de distributie.......43

Capitolul V. Studiul de caz.......72

Bibliografie........104Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea de marketing al desfacerii in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.