Activitatea de marketing in cadrul sistemului informational de management

Trimisa la data: 2010-05-29
Materia: Marketing
Pagini: 65
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniela_An
Lucrare de licenta despre Activitatea de marketing in cadrul sistemului informational de management
Sistemul informational este reprezentat de ansamblul datelor, informatiilor, circuitelor si fluxurilor informationale, procedurilor si mijloacelor de tratare a informatiilorincadrul unei firme , avand drept scop sa asigure suportul informational, necesar la contribuirea, fundamentarea, stabilirea si realizarea sistemului de obiective al organizatiei. Se afirma tot mai des ca "eficacitatea unei intreprinderi este legata direct de modul in care stie sa trateze informatia".

Se delimiteaza in acest cadru doua concepte: sistem informational si sistem informatic, primul reprezinta intregul, cel de-al doi-lea reprezinta o parte din primul. Ambele sisteme insa urmaresc acelasi lucru, neexistand deosebiri de principiu. Numai masura in care mijloacele de procesare automata participa la realizarea scopului ne poate determina sa atribuim unei parti a sistemului informational denumirea de sistem informatic.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatea de marketing in cadrul sistemului informational de management

Cuprins

Introducere.............3

Capitolul I Sistemul informational de management(MIS)..........6
1.1 Sistemului informational-decizional -aspecte teoretico metodologice...........6

Capitolul II Prezentarea societatii Agrovet SA............32
2.1 Istoric..........32
2.2 Analiza diagnostic a activitatii de marketing la S.C. Agrovet S.A.........41

Capitolul III Propuneri de imbunatatire a activitatii de marketing la SC Agrovet SA...........50
3.1 M.I.S.-ul (de marketing).........50
3.2 M.I.S.-ul (de marketing) aplicat la S.C. Agrovet S.A........51
3.3 Proiectarea sistemului informational- decizional al activitatii de marketing la Agrovet S.A..........53
3.4. Sistemul informatic imbunatatit.........58
3.5. Posibilitati de integrare intr-o retea.........61

Concluzii............64

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea de marketing in cadrul sistemului informational de management". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.