Activitatea de marketing in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-04-09
Materia: Marketing
Pagini: 88
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ramona_Du
Lucrare de licenta despre Activitatea de marketing in cadrul unei societati
Viziunea strategica a firmei moderne este tot mai mult impusa de conducerea interna a firmei (tehnica, organizatorica) cat si externa (cresterea dimensiunii firmei) instabilitatea surselor de aprovizionare, modificarea tehnicii. Fiecare din aceste conditii, luate in mod separat, ar putea fi un argument suficient in favoarea unei viziuni strategice, de o oarecare perspectiva, in conducerea si desfasurarea activitatii firmei.
Specialistii apreciaza ca etapa actuala este cea a unui marketing "strategic", caruia i se atribuie o mare importanta pentru a putea face fata schimbarilor mediului.

Orientarea strategica este o caracteristica a politicii de marketing a intreprinderilor moderne. Politica de marketing incorporeaza un set de strategii adecvate conditiilor in care intreprinderea isi desfasoara activivitatea. Desi aflate in stransa legatura, strategia si politica de marketing sunt notiuni diferite, fiecare avand o arie de cuprindere specifica. Strategia de marketing desemneaza liniile definitorii ale stiintei si conditiile firmei in vederea atingerii unor obiective. In functie de lelementul vizat, strategia de marketing poate lua diverse concretizari: strategia de piata, de produs, de pret de promovare, de distributie.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatea de marketing in cadrul unei societati

Cuprins

Introducere.................................................4

Capitolul I. Marketingul-metoda de conducere si organizare moderna...........................................6
1.1 Functiile marketingului si domeniile sale de aplicatie......................................8
1.2 Coordonatele politicii de marketing...............................10
1.3 Marketingul - mix - concept si continut............................19
1.4 Marketingul energiei electrice.................................29

Capitolul II. Organizarea si analiza activitatilor desfasurate in cadrul exploatarii de distributie Deva.............................41
2.1 Prezentarea societatii.......................................41
2.2 Analiza situatiei actuale. Indicatori de bilant..............................................48
2.3 Prezentarea activitatii de marketing..............................62

Capitolul III. Studiul de caz la S.C. ELECTRICA S.A. - S.D.F.E.E. Deva....................................................66
3.1 Continutul si specificul pietei in care isi desfasoara
activitatea exploatarea de distributie Hunedoara.......................67
3.2 Produsele si seviciile firmei.................................69
3.3 Preturi si politici tarifare pentru energie electrica...........................................69
3.4 Distributia energiei electrice...................................74
3.5 Tehnici de promovare utilizate la S.D.F.E.E. Deva..................77
3.6 Planul de marketing strategic al S.D.F.E.E. Deva...................80

Capitolul IV. Concluzii si perspective...............................83

Bibliografie.............................................86

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea de marketing in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.