Activitatea de proiectare manageriala in cadrul unei societati pe actiuni

Trimisa la data: 2010-04-01
Materia: Management
Pagini: 64
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_Z
Lucrare de licenta despre Activitatea de proiectare manageriala in cadrul unei societati pe actiuni
Resursele umane pot fi abordate din cel putin doua puncte de vedere. Pe de o parte, ca dimensiune si structura, si pe de alta parte, de pe pozitia eficientei utilizarii personalului. Dupa cum reiese din analiza facuta, in structura personalului ponderea cea mai ridicata o detin muncitorii calificati, 39,7%. In ceea ce priveste personalul cu studii superioare, acestia detin o pondere de 9%.

Productivitatea muncii este un indicator important de eficienta. Dupa cum reiese productivitatea muncii in intervalul analizat a scazut cu 23,54%. Productivitatea muncii se poate calcula ca raport intre cifra de afaceri si numarul de salariati. Acest raport poate fi rezulatul inmultirii altor indicatori.


Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatea de proiectare manageriala in cadrul unei societati pe actiuni

Cuprins


Capitolul I Reproiectarea manageriala............3

Capitolul II Aspecte teoretico- metodologice privind sistemul de management........4
Sistemul de management..........4
Aspecte metodologice privind reproiectarea mangeriala.........11

Capitolul III Analiza diagnostic a viabilitatii firmei.......13

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea de proiectare manageriala in cadrul unei societati pe actiuni". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.