Activitatea de promovare a vanzarilor

Trimisa la data: 2010-06-27
Materia: Economie
Pagini: 98
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_S
Lucrare de licenta despre Activitatea de promovare a vanzarilor
In literatura de specialitate, ca si in practica economica, termenului de promovare a vanzarilor i se atribuie un continut diferit ce se explica atat prin unghiurile de abordare a acestei activitati, cat si prin nuantarea obiectivelor urmarite.Promovarea vanzarilor cuprinde ansamblul metodelor si tehnicilor care vizeaza stimularea rapida si provizorie a unor avantaje materiale si financiare.

Este vorba de modificarea ofertei de baza a firmei si propunerea unei oferte promotionale temporare. Ca mijloc de comunicatie, promovarea vanzarilor se distinge de alte componente ale politicii de comunicatie (publicitate, relatii publice, forta de vanzare etc.), prin obiective, durata si procedee utilizate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatea de promovare a vanzarilor

Cuprins

Introducere..........3

1.Promovarea vanzarilor in politica de marketing a inteprinderii......5

2.Tipologia tehnicilor de promovare a vanzarilor.........17

3.Tehnici uzuale de promovare a vanzarilor.........28

4.Prezentarea si analiza activitatii societatii Timburg........60

5.Activitatea de marketing in cadrul societatii..........77

6.Promovarea vanzarilor...........84

Conluzii si propuneri..........94

Bibliografie..........98
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea de promovare a vanzarilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.