Activitatea de restructurare in cadrul societatilor comerciale

Trimisa la data: 2010-09-07
Materia: Economie
Pagini: 86
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Liviu_T
Lucrare de licenta despre Activitatea de restructurare in cadrul societatilor comerciale
Nivelul redus al diversificarii cand firmele au o strategie bazata pe o singura afacere sau pe o afacere dominanta, caz in care 70% din veniturile firmei provin din aceasta afacere dominanta
Nivelul mediu al diversificarii cand putem avea diversificare corelata sau mixta (corelata si necorelata). In cazul diversificarii corelate firma se diversifica in afaceri care au legaturi intre ele si mai putin de 70% din veniturile firmei provin din afacerea dominanta.

Diversificarea mixta consta in aceea ca mai putin de 70% din veniturile firmei provin din afacerea dominanta, dar intre afacerile firmei exista legaturi limitate. Nivelul inalt al diversificarii cand mai putin de 70% din veniturile firmei provin din afacerea dominanta, iar intre afacerile firmei nu exista legatura. In acest caz diversificarea este necorelata.
Strategia de fuziune si achizitionare se refera la fuziunea intre doua firme pentru ca unite sa genereze competente esentiale mai puternice sau achizitionarea unei alte firme de catre firma in cauza pentru a-si largi portofoliul de afaceri.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatea de restructurare in cadrul societatilor comerciale

Cuprins

Capitolul I. Managementul strategic si planificarea firmei.......................................................3

Capitolul II. Strategia de restructurarea a unitatilor economice................................................25

Capitolul III. Restructurarea societatii SC MASINI UNELTE SA.................................................36

Concluzii si propuneri..............................................82

Bibliografie...............................................85Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea de restructurare in cadrul societatilor comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.