Activitatea diplomatica a lui Ion I.C. Bratianu

Trimisa la data: 2018-10-25
Materia: Istorie
Pagini: 135
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: catalin_valutanu
Documentul este pdf.

Lucrarea urmareste cariera diplomatica a lui Ion I. C. Bratianu care a culminat cu momentul Marii Uniri a romanilor din 1918 si recunoasterea ei internationala. Lucrarea a fost sustinuta in 1998, iar dupa 20 de ani m-am hotarat sa o postez pe internet, ca o contributie personala la Centenarul statului national unitar roman. Am cercetat fonduri de arhiva si am folosit in lucrare o parte din documentele inedite studiate.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatea diplomatica a lui Ion I.C. Bratianu

Cuprins:

Introducere...pag 2

Capitolul I
Viata si activitatea politica a lui I.C.Bratianu...pag 6

Capitolul II
Inceputurile unei mari cariere diplomatice...pag 18

Capitolul III
Diplomatia lui Ion I.C. Bratianu in slujba unitatii nationale
1.Perioada 1914-1918...pag 37
2. Lupta pentru consacrarea internationala a Marii Uniri - 1919... pag 78

Capitolul IV
Actiuni diplomatice de consolidare a Romaniei Mari...pag 108

Capitolul V
Personalitatea diplomatului
I.I.C Bratianu... pag 125

Concluzii...pag 132

Bibliografie...pag 134

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea diplomatica a lui Ion I.C. Bratianu". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.