Activitatea economica de audit financiar - contabil in cadrul unei societati comerciale

Trimisa la data: 2010-02-11
Materia: Finante-Banci
Pagini: 132
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Costi_S
Lucrare de licenta despre Activitatea economica de audit financiar - contabil in cadrul unei societati comerciale
Auditul financiar contabil :Este o examinare independenta, o expresie de opinie a bilantului contabil al unui agent economic, efectuata de un auditor delegat, in conformitate cu orice obligatie statutara relevanta (The Auditing Commitee- U.K.) ;Reprezinta un aport de credibilitate asupra informatiilor contabile publicate de agentul economic.

Pentru persoane externe agentului economic, avizul sau opinia unui profesionist contabil independent asupra documentelor financiare constituie cea mai buna indicatie asupra gradului de incredere, pe care poate sa il acorde acestor documente. Avizul presupune o examinare completa a documentelor financiar- contabile si a actelor justificative, cu scopul de a arata daca acestea prezinta corect sau nu situatia financiara a agentului economic si rezultatul operatiunilor privind perioada specificata.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatea economica de audit financiar - contabil in cadrul unei societati comerciale

Cuprins

Capitolul I Auditul financiar contabil si importanta sa in viata economico- financiara............3

Capitolul II. Principiile generale ale auditorilor financiari..........29

Capitolul III. Etapele auditului financiar contabil...........42

Capitolul IV. Auditul situatiilor financiare la societatea "ARPECHIM" S.A. Pitesti.............90

Capitolul V. Concluzii si propuneri privind perfectionarea activitatii de audit din Romania.............127

Bibliografie............130
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea economica de audit financiar - contabil in cadrul unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.