Activitatea economico financiara pe baza bilantului contabil la o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-03-11
Materia: Economie
Pagini: 45
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_D
Lucrare de licenta despre Activitatea economico financiara pe baza bilantului contabil la o societate comerciala
Datele se preiau din rulajele debitoare ale conturilor de cheltuieli, respectiv din rulajele creditoare ale conturilor de venituri, cumulate de la inceputul anului. in situatia in care au fost efectuate inregistrari prin creditul conturilor de cheltuieli sau prin debitul conturilor de venituri, datele sunt reprezentate de soldurile conturilor de venituri si cheltuieli inainte de a fi transferate asupra contului de rezultate finale, cumulate de la inceputul anului.

Veniturile sunt preluate din balanta de verificare, suma veniturilor din contul de "Profit si pierdere" este egala cu rulajul creditor cumulat al conturilor de venituri sau rulajul creditor cumulat corectat.Cheltuielile sunt preluate din rulajul debitor cumulat al conturilor de cheltuieli, corectat daca este cazul cu unele sume inregistrate in credit.Contul de "Profit si pierdere" are un continut indeosebi economic, deoarece ofera informatii asupra activitatii de productie, comerciale sau financiare a unitatii patrimoniale prin dimensiunea veniturilor, cheltuielilor, rezultatelor pe care le genereaza.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatea economico financiara pe baza bilantului contabil la o societate comerciala

Cuprins

Capitolul I
1. Notiunile si functiile bilantului contabil.........3
2. Structura bilantului contabil........5
3. Analiza activitatii economico-financiare pe baza bilantului contabil............11

Capitolul II a. Scurta prezentare a SC Romseh Tools SRL Focsani.......13
B. Studiu de caz - analiza economico - financiara la SC Romseh tools SRL...........16

Capitolul III Analiza si evaluarea sistemului informational........37

Capitolul IV Concluzii si propuneri..........42

Capitolul V Bibliografie...........44

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea economico financiara pe baza bilantului contabil la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.