Activitatea institutiilor financiare judetene - studiu de caz

Trimisa la data: 2010-08-09 Materia: Administratie Publica Pagini: 94 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Flavia_D
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Activitatea institutiilor financiare judetene - studiu de caz
Cartea europeana a autonomiei locale stabileste ca primul principiu al autonomiei locale sa fie recunoscut in legislatia interna si pe cat posibil, si in Constitutie.Acesta precizeaza ca "dreptul si capacitatea efectiva a colectivitatilor locale de a rezolva si a gestiona, in cadrul legii, sub propria lor responsabilitate si in interesul populatiilor lor, o parte importanta a treburilor publice" stabilind in continuare ca, acest drept se exercita de consilii sau adunari compuse din membri alesi prin vot liber, secret, direct si universal, care pot dispune de organe executive si deliberative, responsabilitatea in fata lor.

Cel de-al doilea principiu este cel al subsidiaritatii, conceptul in sine fiind considerat ca un principiu de organizare institutionala care se aplica privitor la raporturile dintre individ si societate ca si raporturile dintre societate si institutii in vederea repartizarii de competente pe scara institutionala intre baza si varf.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Activitatea institutiilor financiare judetene - studiu de caz

Lucrare de licenta despre Activitatea institutiilor financiare judetene - studiu de caz
Cuprins

Capitolul I Administratia publica locala...............3

Capitolul II Consiliu judetean - autoritate a administratiei publice locale.................25

Capitolul III Prefectul si prefectura.................40

Capitolul IV Studiu de caz privind activitatea consililui judetean
- Strategia de modernizare a administratiei publice locale, a Consiliului Judetean Braila................55

Concluzii......................73

Anexe.........................75

Bibliografie..................93
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea institutiilor financiare judetene - studiu de caz". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.