Activitatea postala la nivel general in Romania

Trimisa la data: 2010-08-05
Materia: Transporturi
Pagini: 75
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marcel_G
Lucrare de licenta despre Activitatea postala la nivel general in Romania
La 1 mai 1865, se introduce serviciul abonamentelor prin Posta la presa din tara si strainatate, administratia Postala percepand un comision fix de 10% din costul abonamentului, plus cheltuielile de expediere a sumelor si francarea trimiterilor. Tot in anul 1865, este organizat serviciul de Posta rurala, care asigura legatura intre comune, prin curse de factori. Se infiinteaza cat eva sute de circumscriptii rurale, grupate in jurul unor oficii postale.

In luna august, se infiinteaza in Bucuresti inca 4 birouri de Posta, sucursale ale biroului existent, noile birouri fiind amplasate in Calea Craiovei (Calea Rahovei), Calea Mosilor, Calea Mogosoaiei (Calea Victoriei) si Str. Belvedere. La 1 iulie 1871, intra in vigoare prima lege de organizare a personalului, insotita de "Regulamentul pentru fixarea atributiunilor functionarilor telegrafo-Postali". La 16 feburarie 1874, se infiinteaza "biroul statistic al postelor si telegrafelor" pe langa divizia contabilitatii .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatea postala la nivel general in Romania

Cuprins

Introducere....................................................3

Capitolul I. Compania nationala "POSTA ROMANA"-S.A....................................................4

Capitolul II. Serviciile postale...................................22

Capitolul III. Studiul de caz.....................................48

Concluzii.....................................72

Bibliografie.....................................73


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea postala la nivel general in Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.