Activitatea si rezultatele economico financiare la o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-02-15
Materia: Administratie Publica
Pagini: 139
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Costin_To
Lucrare de licenta despre Activitatea si rezultatele economico financiare la o societate comerciala
Rizeria 1 Braila - are ca an de infiintare 1890 cand se decortica orez. A beneficiat in timp de modernizari si retehnologizari. In prezent sectia are o linie de decorticat orez cu o capacitate de 150 tone orez brut (n 24h (i o linie tehnologic( de decorticat grau pentru arpaca( cu o capacitate de 75 tone grau/24h.

Sectia Panificatie este formatt din 6 sectii care produc paine, produse zaharoase ti specialittti, aceste sectii fiind amplasate in diferite zone ale oratelor Brtila ti Fturei. Ca ani de punere in functiune sunt: 1954, 1968, 1976. Toate aceste unittti pant tn prezent au suferit modernizari ti retehnologizari.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatea si rezultatele economico financiare la o societate comerciala

Cuprins


Capitolul I Prezentarea generala a SC DEMOPAN SA.......3

Capitolul II Analiza activitatii economico-financiarea SC DEMOPAN SA..............10

Capitolul III Relatiile sociale - potential de valoare al unei intreprinderi..........38

Capitolul IV Managerii intreprinderii...........60

Capitolul V Relatiile umane si structura organizationala.........93

Capitolul VI Relatiile umane in viitor..........130

Bibliografie.........138
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea si rezultatele economico financiare la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.