Activitatea unei societati de servicii

Trimisa la data: 2010-03-19
Materia: Economie
Pagini: 102
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Emil_M
Lucrare de licenta despre Activitatea unei societati de servicii
Intreprindere publica - este cea in care unele colectivitati publice detin proprietatea asupra patrimoniului, avand de regula, si initiativa infiintarii ei; intreprinderea de stat de tip socialist este caracterizata printr-un grad de autonomie redus si prin preponderenta in economia nationala. Intreprinderea publica de tip capitalist are un grad mai mare de autonomie, fiind creata in scopul asigurarii controlului statului in unele sectoare de interes deosebit ale economiei nationale;

Intreprinderea semipublica - in care puterea publica detine doar o parte din patrimoniu si din conducerea si controlul activitatii; formele acesteia sunt: concesiunea, prin care puterea publica deleaga o intreprindere privata sa administreze un serviciu public, potrivit unor conditii contractuale stipulate intr-un caiet de sarcini; societatea in proprietatea mixta, in care capitalul este detinut partial de stat, partial de persoane particulare;

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatea unei societati de servicii

Cuprins


Capitolul I. Aspecte teoretice privind managementul serviciilor......3

Capitolul II. Prezentarea societatii S.C. APT RESOURCES & SERVICES S.R.L...........41

Capitolul III. Strategia firmei APT RESOURCES & SERVICES S.R.L........54

Capitolul IV. Analiza activitatii firmei APT RESOURCES & SERVICES......74

Capitolul V. Concluzii.........99

Bibliografie..........102Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea unei societati de servicii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.