Activitatea unei societati in cadrul pietei asigurarilor

Trimisa la data: 2010-08-27
Materia: Economie
Pagini: 46
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandru_Ha
Lucrare de licenta despre Activitatea unei societati in cadrul pietei asigurarilor
Asigurarile de bunuri au ca obiect diferite valori materiale apartinand persoanelor fizice sau juridice, care pot fi supuse actiunii unor fenomene naturale sau accidentelor. In tara noastra fac obiectul asigurarilor de bunuri o gama variata de valori materiale, cum sunt: mijloacele de productie fixe si circulante, culturile agricole si rodul viilor, animale domestice, autovehiculele, nave maritime si fluviale, aeronavele, cladirile si alte constructii, bunuri casnice si alte categori de bunuri apartinand populatiei etc.

Asigurarile de persoane au ca obiect persoana fizica in sine, ele incheindu-se pentru diminuarea consecintelor negative cauzate de calamitati naturale, accidente, boli etc. sau pentru plata sumelor asigurate in legatura cu producerea unor evenimente in viata persoanelor (deces, implinirea unei anumite varste, pierderea capacitatii de munca etc.).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatea unei societati in cadrul pietei asigurarilor

Lucrare de licenta despre Activitatea unei societati in cadrul pietei asigurarilor
Cuprins

Capitolul I Clasificarea asigurarilor..............3
Tipuri de asigurari..............3
Oferta societatilor "Allianz-Tiriac Asigurari S.A." si "Ardaf S.A."..............14

Capitolul II Piata asigurarilor............19
Cadrul legislativ al pietei asigurarilor..............19
Incadrarea societatilor "Allianz-Tiriac Asigurari S.A." si "Ardaf S.A." in piata asigurarilor..............20

Capitolul III Studiu de caz..............29
Asigurarea "Casco" - studiu comparativ..............29
Asigurarea cladirilor apartinand persoanelor fizice - studiu comparativ................37
Discutii pe studiu de caz, concluzii, pareri personale............41

Bibliografie selectiva..................45

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatea unei societati in cadrul pietei asigurarilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.