Activitati turistice din statiunea Baile Olanesti

Trimisa la data: 2010-05-13
Materia: Turism
Pagini: 54
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: AnaMaria_B
Lucrare de licenta despre Activitatii turistice din statiunea Baile Olanesti
In Muntii Olteniei, respeciv zona Olanesti, sunt prezente doua zone de vegetatie: zona de padure sau forestiera si zona alpina.
Pornind de la ideea ca intre plante si animale pe de o parte, si conditiile de mediu pe de alta parte, exista o stransa legatura, consideram ca este necesar ca elementele florei si faunei din bazinul Olanesti sa fie prezentate pe zone si subzone de vegetatie:Etajul subalpin - cuprinde culmile cele mai inalte ale muntilor din nord vestul localitatilor: Gerea, Ionascu, Preota, Bogdanu, Barbatescu, cu altitudini cuprinse intre 1700-1979 m. Sunt prezenti arbusti ca: jepi (Pinus mughus); ienupar (Juniperus nona, sabina, comunis); afinul (Vacciniun myrtilus); smirdarul sau bujorul de munte (Rhododendrom kotschyi).

Pajistile folosite ca pasuni, ocupa suprafete intinse si dominate de spatii mari de teposica sau parul porcului (Nordus stricta), pe suprafete mai mici de parusca (Festuca supina); paiusul rosu (Festuca velua) si ierburi perene ca: iarba mieilor (Agrostis rupestris); firuta de munte ( Poa alpina). In pajistile din acest etaj vegeteaza si alte plante ca: clopoteii de munte, cimbrisorul de munte, ghintura galbena, bulbucii de munte, ceapa de munte, lana caprelor, garofita de munte, macrisul iepurelui, ochiul boului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitati turistice din statiunea Baile Olanesti

Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I Principalele caracteristici ale activitatii turistice din statiunea Baile Olanesti.............5
1.1. Prezentarea statiunii balneoclimaterice, Baile Olanesti.........5
1.2. Potentialul natural si antropic................8

Capitolul II
1.2. Baza tehnico-materiala..............22

Capitolul III
3.1. Determinarea gradului de atractivitate al zonei Olanesti........28
3.2. Circulatia turistica.............32

Capitolul III Activitatea de promovare...............38
3.1 Metode de promovare practicate de statiunea Olanesti...........38

Capitolul lV
4.2. Implementarea standardelor profesionale in scopul cresterii calitatii..............41
4.2.1. Asigurarea calitatii................42
4.2.2. Gestiunea calitatii.................42
4.2.3. Strategia calitatii ...........43

Concluzii..............47

Anexe..............50

Bibliografie...........53

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitati turistice din statiunea Baile Olanesti". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.