Activitatile contabile complexe aplicate elementelor procesului de productie

Trimisa la data: 2010-05-27 Materia: Economie Pagini: 38 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Ilinca_Cr
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Activitatile contabile complexe aplicate elementelor procesului de productie
Materiile prime sunt acele bunuri materiale care participa direct la fabricarea produselor si se regasesc in produsul finit integral sau partial, fie in starea lor initiala , fie transformata.

Materialele consumabile(materiale auxiliare,combustibili,materiale pentru ambalat,piese de schimb si alte materiale consumabile) sunt acele bunuri materiale care ajuta la procesul de fabricatie sau de exploatare fara a se regasi, de regula, in produsul finit.Produsele finite sunt acele bunuri materiale care au parcurs in intregime fazele procesului de fabricatie, si nu mai necesita prelucrari ulterioare in cadrul unitatii, putand fi depozitate in vederea livrarii sau expediate direct clientilor.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Activitatile contabile complexe aplicate elementelor procesului de productie

CuprinsCapitolul I Active circulante - generalitati.........4

Capitolul II Caracterizarea generala a stocurilor...........6

Capitolul III Evaluarea stocurilor..........8
Evaluarea la intrarea in patrimoniu..........8

Capitolul IV Documente privind evidenta operativa a stocurilor.......11

Capitolul V Organizarea contabilitatii sintetice si analitica a stocurilor.........13

Capitolul VI Reflectarea in contabilitate a stocurilor de materii prime, materiale consumabile,produselor si productiei in curs.........16


Capitolul VII Prezentarea societatii..........28


Capitolul VIII Concluzii si propuneri........37

Bibliografie...........38

Anexe
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatile contabile complexe aplicate elementelor procesului de productie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.