Activitatile si obiectivele din cadrul managementului calitatii proiectelor

Trimisa la data: 2009-05-24
Materia: Management
Pagini: 66
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Simona_O
Lucrare de licenta despre Activitatile si obiectivele din cadrul managementului calitatii proiectelor
Politica organizatiei privind calitatea. Prin politica privind calitatea se intelege totalitatea intentiilor si directiilor unei organizatii pe care le urmareste in ceea ce priveste calitatea. Politica organizatiei privind calitatea poate fi adoptata si pentru un proiect anume. Daca exista o situatie de genul unei asocieri a mai multor organizatii in realizarea unui proiect atunci echipa manageriala de proiect va trebui sa adopte o politica a calitatii privind proiectul pe care il vor realiza.
Declararea scopului proiectului.

Declararea scopului proiectului reprezinta o informatie importanta in realizarea planifiicarii calitatii, deoarece ofera documentatia asupra ceea ce se doreste a se obtine de pe urma proiectului, precum si care sunt obiectivele proiectului astfel incat sa indeplineasca cerintele factorilor de interes.Descrierea produsului sau serviciului. Chiar daca elemente din descrierea produsului sunt prezentate si in cadrul descrierii scopului proiectului, descrierea efectiva a produsuluii este necesara deoarece ofera informatii tehnice precum si alte informatii care ar putea afecta calitatea planificarii.Standarde si Reglementari. Echipa manageriala a proiectului trebuie sa ia in considerare toate standardele si regulamentele privind calitatea referitoare la proiectul la care lucreaza.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Activitatile si obiectivele din cadrul managementului calitatii proiectelor

Cuprins

Capitolul I. Scurt istoric.........................................3
I.1 Ce este un proiect?.....................................4
I.2 Ce este managementul proiectelor?............................7
I.3 Managementul calitatii proiectelor.............................12
I.4 Managementul calitatii totale (TQM). Legatura dintre managementul calitatii totale si standardele de calitate ISO 9000.................19
I.5 Programe ale Uniunii Eruopene in Romania.......................22

Capitolul II. Implementarea maangemetului calitatii in cadrul proiectului, dezvoltarea infrastructurii pentru turism in zona Tulnici Lepsa Greu - Soveja...................................24
II.1 Planificarea calitatii proiectului...........................26

Capitolul III. Controlul calitatii.................................... 28
III.1 Analiza sistemului de management al calitatii....................33
III.2 Actiunea preventiva...........................................35
III.3 Actiuni corective........................................38

Capitolul IV. Diagnosticarea proiectului "Dezvoltarea infrastructurii pentu turism in zona Tulnici LEpsa Gresu Soveja"....................58
IV.1 Puncte forte........................................59
IV.2 Puncte slabe.......................................60

Bibliografie......................................65

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Activitatile si obiectivele din cadrul managementului calitatii proiectelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.