Actorii dezvoltarii locale si parteneriatul public - privat

Trimisa la data: 2010-04-14
Materia: Sociologie
Pagini: 148
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_Ni
Lucrare de licenta despre Actorii dezvoltarii locale si parteneriatul public - privat
Parteneriatul public privat a fost definit in multe feluri in functie de caracteristica considerata de respectivul autor ca fiind cea mai importanta. In unele definitii este accentuata notiunea de cooperare dintre actori ai sectorul public (organizatii, persoane) si actori ai sectorului privat, un beneficiu mutual, altele focalizandu-si atentia asupra mobilizarii unei coalitii de interese care se pregateste si actioneaza pe baza unei strategii sau asupra notiunii de retea de integrare a unor interese complementare si de eforturi comune ale sectorului public si privat in scopul rezolvarii problemelor sociale ale unei comunitati.

In orice caz, din toate definitiile rezulta un agregat dintre puterea publica, pe de o parte, si resursele private, pe de alta parte, pe fondul unui grad de risc acceptat.Formele de parteneriat depind de motivul si de obiectivele partilor implicate. Toate definitiile prezentate subliniaza natura complementaritatii intereselor celor doua parti. Exista multe combinatii de parteneriat public privat care pot merge de la colaborarea fara o legatura formala pana la o societate mixta cu riscuri si beneficii impartite.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Actorii dezvoltarii locale si parteneriatul public - privat

Cuprins

1.Aspecte teoretice.........3
1.1.Introducere.............3
1.2.Concepte de baza privind parteneriatul public privat.......4
1.3.Dezvoltarea locala..........35
1.4.Rolul parteneriatului public privat in dezvoltarea locala........49

2.Prezentarea studiilor de caz........64
2.1.Ipoteza..........64
2.2.Berliner Wasserbetriebe...........67
2.3.Apa Nova Bucuresti...........94

3.Concluzii........136

Anexe...........139

Bibliografie........143

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Actorii dezvoltarii locale si parteneriatul public - privat". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.