Administrarea programelor europene la nivel judetean

Trimisa la data: 2010-09-26
Materia: Economie
Pagini: 85
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_G
Lucrare de licenta despre Administrarea programelor europene la nivel judetean
Lucrarea de fata isi propune sa ofere o serie de cunostinte in domeniul managementului proiectelor, care sa conduca la inlaturarea temerilor nascute din nestiinta si care sa constituie un insotitor de incredere pe drumul catre performanta.

Prima parte a lucrarii ofera cateva definitii ale proiectului, ale managementului proiectelor. Dupa expunerea principiilor fundamentale ale managementului proiectelor, voi dedica o sectiune etapelor pe care le parcurge orice proiect, denumite si ciclurile de viata ale proiectelor - conceperea; planificarea/dezvoltarea ideii de proiect, declansarea proiectului, derularea/executia, monitorizarea, inchiderea.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Administrarea programelor europene la nivel judetean

Lucrare de licenta despre Administrarea programelor europene la nivel judetean
Cuprins

Cuvant inainte.............3

Capitolul I. Prezentare generala.............5

Capitolul II. Proiectul, managementul proiectelor..........15

Capitolul III. Posibilitati de finantare / surse de finantare........44
Capitolul IV. Situatia proiectelor europene in judetul Covasna.......60

Capitolul V. Concluzii si recomandari........83

Bibliografie..............85

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Administrarea programelor europene la nivel judetean". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.