Administrarea resurselor financiare in Serviciul Politiei Comunitare

Trimisa la data: 2010-09-21
Materia: Administratie Publica
Pagini: 41
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_T
Lucrare de licenta despre Administrarea resurselor financiare in Serviciul Politiei Comunitare
Actul de numire va cuprinde limitele de competenta in exercitarea acesteia. Persoanele care exercita controlul financiar preventiv sunt altele decit cele care aproba si efectueaza operatiunea supusa vizei.
Viza de control financiar preventiv propriu se exercita prin semnatura persoanei desemnate in acest sens, si prin aplicarea sigiliului personal care va cuprinde urmatoarele informatii: denumirea institutiei publice; mentiunea "vizat pentru control financiar-preventiv";

Numarul sigiliului (numarul de identificare a titularului acestuia);data acordarii vizei(an, luna, zi). Documentele prezentate la viza de control financiar se inscriu in Registrul privind operatiunile prezentate la viza de control financiar-preventiv.Termenul de pronuntare (acordarea/refuzul vizei) se stabileste, prin decizie interna, de conducatorul institutiei publice in functie de natura si complexitatea operatiunilor cuprinse in Cadrul general si/sau specific al operatiunilor supuse controlului preventiv.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Administrarea resurselor financiare in Serviciul Politiei Comunitare

Lucrare de licenta despre Administrarea resurselor financiare in Serviciul Politiei Comunitare
Cuprins

Introducere..............3

Capitolul I Controlul financiar - componenta a sistemului de finante publice.............5

Capitolul II Controlul in institutiile publice - definire, rol, clasificatii.............6
2.1. Control intern..............6
2.2. Audit financiar intern................7
2.3. Controlul financiar -preventiv........9

Capitolul III Studiu de caz - privind administrarea resurselor financiare si gestionarea patrimoniului la Serviciul public "Politia Comunitara" Slobozia pe anul 2007.........13

Capitolul IV Concluzii si propuneri.............35

Bibliografie........40

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Administrarea resurselor financiare in Serviciul Politiei Comunitare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.